Vervoer met zorg en aandacht

PRIMO Taxi Tarieven

tarieven per 01-01-2023.

Tarieven gebruik taxi

Wat zijn de tarieven voor een taxi?

Een meter in de taxi berekent de kosten van uw rit en geeft het tarief weer. De kosten van een taxirit in Nederland zijn gereguleerd en elke taxi berekent dezelfde tarieven. Primo Taxicentrale test alle taximeters minstens één keer per jaar om de nauwkeurigheid te garanderen. Het taxitarief is een combinatie van drie afzonderlijke kosten: Maximum starttarief,  Maximum kilometertarief en Maximum tijdtarief (per minuut).

Personenauto

Voor personenauto tot 4 personen. De tarieven gelden alleen voor straattaxi’s.

Taxibusje

Voor taxibusjes tot 8 personen. De tarieven gelden alleen voor straattaxi’s.

Ritprijs berekenen

Rekenvoorbeeld kosten van een taxirit.

Reguliere taxi voorbeeld berekening:

Een rit van 5 kilometer die 10 minuten duurt met 3 personen.

  • starttarief € 3,60
  • kilometertarief 5 x € 2,65 = € 13,25
  • tijdtarief 10 x € 0,44 = 4,40
    Totaal kost dit € 21,25.

Betaalmethoden

Verschillende betaalmogelijkheden!.

Betalen zoals u dat wilt is een van onze kernwaardes. Primo Taxicentrale heeft het meest uitgebreide betaalsysteem voor u beschikbaar gesteld. Nooit meer hoeft u zich af te vragen hoe u kunt betalen. Hieronder een lijst met alle betaal mogelijkheden.

Contant in de taxi

Het is altijd mogelijk om contant af te rekenen in de taxi. De chauffeur heeft altijd wisselgeld bij de hand. Precies zoals u het gewend bent.

Pinnen in de taxi

Onze taxi’s zijn uitgerust met een PIN-apparaat. U kunt hier betalen met uw pinpas of draadloos met uw telefoon zonder extra kosten.

Apple pay

Heeft u een iPhone en wilt u betalen met Apple Pay. Dan kunt u snel, gemakkelijk en veilig betalen via Apple Pay in de taxi.

Creditcard in de taxi

Tevens is het ook mogelijk om te betalen met creditcard van Mastercard, Visa of American Express. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

iDEAL

Snel, makkelijk, gratis en toegankelijk voor iedereen met een bankrekening. Afrekenen met iDEAL zoals u dat gewend bent.

Creditcard online​

Wilt u online een taxi boeken en betalen met creditcard. Dan kunt u gebruiken maken van onze online boekingssysteem.

Betaallink

U kunt ook altijd afrekenen via tikkie.

Rijden op rekening

Maakt u vaker gebruik van onze taxi’s en heeft u liever dat u achteraf betaalt. Dan is het mogelijk om op rekening te rijden bij Primo Taxicentrale. Altijd een vaste tarief vooraf en geen verrassingen achteraf.

Call Center, Black Man And Consulting At Computer For Telemarketing, Customer Service And It Suppor.

We staan 24 uur per dag voor je klaar.

Klantenservice

24 uur per dag & 7 dagen per week.

We helpen je graag verder. Vind eenvoudig en snel het antwoord op je vraag! Kom je er niet uit? Neem dan via Chat, Telefoon, email of contactformulier contact op met de klantenservice.
PRIMO Taxicentrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze klantvriendelijke medewerkers en onze chauffeurs staan altijd paraat om u te helpen met uw bestelling of reservering. Bel PRIMO Taxi direct op 010-26.22.540 of surf naar onze klantenservice pagina.